Message Boards

Community Feedback Forum

These message boards are a place for you to let us know about things that you would like to see as the website grows, and a place where you can contact us if you find something on the site that is broken or that does not work as you would expect.

This area of the site is not intended to replace a call to your normal Help Desk representative; it is to give you a place to leave a comment and to see comments from others (to get a sense of what areas of trouble others are having or features that other users are requesting).

Message Boards

Partner Events & News

thumbnail
Jessica Taylor, modified 11 Years ago.
Youngling Posts: 9 Join Date: 6/19/12 Recent Posts
I just tried to create an event and after completing all the information the system responded with:


FORBIDDEN
You do not have permission to access the requested resource.

http://www.globe.gov/group/control_panel/manage?p_auth=Lc7zo5o9&p_p_auth=jDe46EFU&p_p_id=15&p_p_lifecycle=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&doAsGroupId=18527&refererPlid=1692822&_15_struts_action=%2Fjournal%2Fedit_article
thumbnail
David Overoye, modified 11 Years ago.
Jedi Knight Posts: 95 Join Date: 8/2/11 Recent Posts
Just tested it in the "impersonate user" mode which means i should have the same permissions as you. It seemed to work okay. There is a sample on the Langley page - http://www.globe.gov/web/nasa-langley-research-center/overview which i can delete.

But please try going to your control panel, select CMS Events and see if you can see it or edit it.

One possible issue - there are two NASA Langley Research Centers in the system - one is a school which has additional characters in the name. It's possible if you tried putting up an event from the school page that it wouldn't let you (no events for schools). If possible, navigate to the place you want to post the event from before you go add the event..that way it should put things in the right place automatically.
thumbnail
Jessica Taylor, modified 11 Years ago.
Youngling Posts: 9 Join Date: 6/19/12 Recent Posts
I went it again, and I think I got it to work. This time I used IE instead of CHROME, but not sure what it was. Thanks!!

Disclaimer

The information on GLOBE.gov includes postings and content provided by GLOBE members. This website provides and hosts this information solely for our users' information and convenience. With the thousands of documents and postings occurring, the GLOBE Program cannot guarantee there won't be errors or inappropriate comments. The Program makes no claim, promise or guarantee about the accuracy, completeness or adequacy of the content on this website and expressly disclaims liability for errors and omissions in the contents of this website. Refer to the usage Terms and Conditions and remember Your Responsibilities before posting any information to all GLOBE forums. GLOBE encourages users to report inappropriate information or posting.